Contact

Vier de zomer aan het water op dit heerlijke terras met uitzicht op het Noordzeekanaal. Geniet samen van drinks & bites en kom een potje poolen, jeu de boulen of speel een van de andere games tijdens de borrel.

Een van de meest unieke locaties van Nederland ligt er niet verlaten bij deze zomer, want vanaf 20 juni is het Balkenhaven Pop-up Terras geopend in Zaandam. Verwacht tafels vol lekkere bites,  drankjes en een fantastisch uitzicht. Dit terras aan het Noordzeekanaal is de ultieme plek waar je de hele dag en avond  kan zitten, drinken en eten. En dat is niet het enige, je kan ook je vrienden uitdagen voor een potje poolen of jeu de boules tijdens jullie wekelijkse borrel. Zelfs bij minder weer, het blijft natuurlijk Nederland, hoef je je geen zorgen te maken. Je kan nog steeds binnen een drankje drinken bij de bar, in de serre of op het overdekte terras.

Zorg wel dat je van tevoren reserveert zodat jij een chill plekje hebt op het terras, aan het water of  binnen bij de bar zodat je de hele dag en/of avond kan eten, drinken en spelen.